Το προφίλ μας

Η ιστορία μας ξεκινά από το 1967, όπου η εταιρία μας, ως οικογενειακή επιχείρηση, κατείχε την πρωτιά στο χώρο του εμπορίου και των εισαγωγών ανθέων και ειδών συσκευασίας καθώς ήταν το πρώτο κατάστημα που δραστηριοποιούταν στην περιοχή των Άνω Πατησίων.

Σήμερα, κατανοώντας τις ανάγκες των καταναλωτών για εξέλιξη, η εταιρία μας πλέον έχει μπει δυναμικά στο χώρο της διακόσμησης, καθώς και του γάμου-βάπτισης. Έτσι, ο κάθε καταναλωτής - πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει από μια μεγάλη γκάμα ειδών άριστης ποιότητας, την οποία θεωρήσαμε χρέος μας να του προσφέρουμε. Πολύ σύντομα και σταθερά εξελίσσεται σε μια εταιρία όπου με την πρωτοτυπία και την αξιοπιστία της κερδίζει συνεχώς νέους συνεργάτες.

Η εταιρία εξακολουθεί να διατηρεί τον οικογενειακό της χαρακτήρα και στόχος της είναι η άριστη εξυπηρέτηση και παροχή υπηρεσιών, πρωτοποριακών ιδεών αλλά και προσιτών τιμών.

Η διεύθυνση της εταιρίας Levogiannis Flowers & Deco ευχαριστεί θερμά τους πελάτες της που με την συνεχή υποστήριξή τους, την βοηθούν να γίνεται συνεχώς καλύτερη και ελπίζει να καταπλήξει τους νέους της συνεργάτες με το νέο της δυναμικό προφίλ.